Ga terug

"Kwaliteit is de optelsom van details. Bij Spankracht herkennen we die grondhouding."

Jurriën de Peuter - Marketeer bij Delektro

Logo/Huisstijl

Installateur met aandacht voor details: Delektro heeft dit tot een kunstvorm verheven. De bestaande uitstraling van het bedrijf kwam niet meer overeen met deze boodschap. Spankracht heeft in samenwerking met BrandPlayers (strategie) en Buonq (fotografie) de positionering en visuele uitwerking daarvan voor zijn rekening genomen.

Meer over huisstijlen

Gotham Bold Gotham Bold
Gotham Medium Gotham Medium

Fotografie

In samenwerking met Buonq Fotografie is een beeldtaal voor Delektro ontworpen. Belangrijke kernwoorden daarbij zijn stijlvol, gepassioneerd, oog voor details. Alles straalt uit: Delektro is niet zomaar een installateur, hier moet je zijn als je wilt dat echt alles tot in de puntjes – en verder – geregeld wordt.

Huisstijl

De nieuwe huisstijl van Delektro is vastgelegd in een huisstijlhandboek. De antwoorden op alle vragen over toepassing van de huisstijl zijn daar te vinden. Van foto-keuze tot icon-toepassing: Op deze manier is het bewaken van een consistente, herkenbare uitstraling makkelijk. Een groot voordeel van een huisstijlhandboek is een nieuw design-project geen ontwerptijd meer hoeft te kosten, omdat alle keuzes vast liggen.

Spankracht is een gelders reclame bureau, gespecialiseerd in logo ontwerp en website.

Website

We behandelen jouw pand, jouw ideeën en jouw ambities alsof ze de onze zijn. We koesteren ze, maken ze beter, móóier. We werken met aandacht en in stijl. Beleefd, klantgericht, secuur – zelfs als de harde werkelijkheid om concessies en aanpassingen vraagt. We maken het beste dat haalbaar is voor jouw project en binnen jouw kaders. We gaan door, met het ultieme eindresultaat voor ogen.