Nu even niets over de online marketing tools die je kent. Even niets over SEO en SEA. Die kennis heb je wel. Jij komt echt goed op gang als je in een enthousiast team voor uitdagende, innovatieve merken kunt werken. Of het nu een webshop is of een donatiewebsite. Je bent erop gebrand de marketing doelgericht en kostenbewust uit te voeren. En prima in staat om met de juiste aanpak onze klanten verder te helpen in de online wereld. Met die online marketing skills lever je een creatieve en inhoudelijke bijdrage aan een succesvol merk.

Skills

Je hebt je ontwikkeld in functies als online marketeer bij, zo vermoeden we, bureaus. Je wilt alleen wel eens iets anders. Met ontwerpers werken, Spankracht Ontwerpers het liefst. Een klein bureau dat samen met anderen mooi werk maakt. Naast nieuwe huisstijlen vooral veel web- en interfacedesigns.

Er is nog ruimte in het historische stationsgebouw in Lunteren waar we gevestigd zijn. Mail je CV met portfolio naar Arjan Griffioen. Hopelijk kunnen we binnenkort eens verder praten!

Soort dienstverband: Fulltime.

Team Spankracht

Vacature online marketeer

Laten we kennismaken

Mail je CV naar Arjan Griffioen