Ga terug

"Spankracht wist op een overtuigende wijze aan te sluiten op de positionering. Een uitstraling die exact past bij de organisatie"

Edward Rozendaal - Marketeer bij Portwise

Branding

Spankract bedacht voor Portwise de naam, de merkfilosofie, de slogan en een passende branding voor Portwise. Als afsplitsing van TBA Group was de uitdaging om een passende naam te bedenken. De tone of voice moest aansluiten bij de merkfilosofie (kortere versie): De wereld is met elkaar verbonden via een keten van handel. Logistieke stromen, zowel op het water als in het binnenland. Het zorgt voor technische en economische vooruitgang. Een opwarmende aarde gecombineerd met grote vraag naar grondstoffen en producten: toenemende handel en groeiende wereldbevolking zorgen voor grote druk op de hele supply chain. Ons klimaat vraagt om een andere kijk op de logistieke keten. Portwise zorgt voor een havengebied voor de toekomst. Portwise denkt na over verduurzaming van de hele supply chain, maar begint bij het begin: bij (container)terminals. Portwise innoveert logistieke hubs naar een toekomstbestendige versie. Dat kunnen ze dankzij jarenlange expertise in intelligente terminal-logistiek. Vanuit slimme softwaremodellen en simulatietools geven ze het beste advies. Voor een effectief, efficient, duurzaam en slim werkende (container)terminal. Dat vraagt een andere kijk op de hele keten. Portwise® – Futureproof logistics.

Outfit Regular Outfit Regular
Asap Regular Asap Regular

"Bij het ontwerpen zijn we vooral op zoek gegaan naar een subtiele stijl die past bij het marktsegment maar die tegelijkertijd onderscheidend is en bij de historie past."

Henk Oudijn - art director bij Spankracht

Webdesign

We maakten voor Portwise gebruik van de slimme web-configurator Compozer®. Een slim product waarbij we de bouwstenen van de huisstijl configureren in standaard gedefinieerde layouts. Met de layoutblokken hebben we de pagina’s van Portwise gecomponeerd. Zo maakt Portwise gebruik van een dynamisch en supergebruiksvriendelijk CMS systeem wat gebaseerd is op WordPress.

Promotie

Het herkenbare beeldmerk en de kenmerkende blauwe kleur zijn twee zaken die de uitstraling van Portwise een distinctive karakter meegeven. Dit is consequent doorgevoerd in de uitstraling, waar Spankracht het ontwerp voor heeft gemaakt.