Shopware webshop De Bommel Meubelen

Wat is Shopware?

Open source e-commerce platform

Shopware is een open source e-commerce platform met een unieke benadering. Je profiteert van een wereldwijd netwerk van gevestigde ontwikkelaars, die meekijken in de toekomst van e-commerce en het platform continu verbeteren om in te spelen op de laatste marktontwikkelingen.

Content en Commercie
Consumenten moeten vertrouwen hebben om een aankoopbeslissing te nemen. In Shopware is het mogelijk om een klantgerichte merkidentiteit te bouwen in de look en feel van de webshop en zo vertrouwen te creëeren.

Time-to-market
Profiteer met Shopware van een korte ontwikkeltijd. Het systeem combineert slimme technologie en maximale flexibiliteit met een eenvoudige inrichting voor een soepele start in online business.

API first
De API koppelingen zijn gemaakt met het oog op flexibiliteit wanneer het samen moet werken met bijv. een product information system (PIM). Onmisbaar in een snel veranderende wereld.

Shopware webshop 2dehandslaptops

"We zijn we zeer tevreden met de mogelijkheden van shopware en hoe de webshop er uit ziet."

John Zeeman - eigenaar 2dehandslaptops.nl

Gebruiksvriendelijkheid, user experience en Storytelling

Shopware onderscheid zich van andere ecommerce platforms doordat het meer aandacht heeft voor online shop beleving. De tool die hiervoor ontwikkeld is (belevingswerelden) stelt gebruikers in staat om levendige pagina’s op te bouwen rond diverse onderwerpen. Op deze manier kan iedere ondernemer zijn unieke verhaal op een eigen manier vertellen.

Shopware webshop Checkout

Ook geïnteresseerd in een Shopware webshop?

Bel Bastiaan op 085 002 3502