Partners voor Branding

Brandplayers

Brandplayers

Merk en positionering

Een scherpe positionering, waarin het hart van uw organisatie klopt. Dat is de basis voor menige briefing van Rudi van Dijk bij een rebranding. Verbind de juiste ‘brandplayers’ met uw merk. Maak uw klanten, medewerkers en partners tot hoofdpersonen in een gedeeld verhaal.

Torendruk

Torendruk

Drukkerij

“Torendruk, met Freddy”. Deze quote, vergezeld met een opgewekte intonatie, kenmerkt al meer dan 10 jaar de samenwerking met onze vaste drukker in Nijkerk. De jarenlange samenwerking staat garant voor een constante kwaliteit en grote coulance over en weer.

Buonq

Buonq

Fotografie

Daniëlle laat zich omschrijven al artiest, ondernemer, creatieve geest, en levenskunstenaar. Gedreven door verlangen naar diepgang, authenticiteit en schoonheid. Met die ingrediënten krijg je foto’s die een laagje dieper gaan dan het bovenste oppervlak. En daarom werken wij graag met Daniëlle.

Van Laar Reclame

Van Laar Reclame

Signing

Deze Barneveldse beletteraar hoort al jaren tot de inner-circle van Spankracht. Dankzij hun snelle, klantgerichte service maken we graag gebruik van hun diensten.

Lisette van de Heg

Lisette van de Heg

Copywriter

Tekst werkt voor jou. Het is (vaak) de eerste stap naar contact tussen jou en je klant. Je wilt dan ook dat de lezer zich aangesproken en begrepen voelt én dat de tekst lekker leest. Lisette regel dit graag voor je, zodat jij tijd kunt besteden aan dingen die je leuk(er) vindt om te doen!

Eva Broekema

Eva Broekema

Fotografie

Eva fotografeert op een enthousiaste en persoonlijke manier; Dansend en springend achter haar lens vangt en creëert ze mooie momenten! Haar achtergrond als modeontweroper maakt maakt haar stijl onderscheidend en het heeft een sterke visuele beeldtaal.

Hiemstra Media

Hiemstra Media

Contentcreators

Hiemstra Media. Copywriters, contentmarketeers en mediamakers die altijd denken vanuit de inhoud en van daaruit zoeken naar de beste manier en vorm om jouw doelgroep te bereiken. Met een compleet team kunnen ze je in elke stap van het contentproces ontzorgen. Van slimme contentstrategie en van ijzersterke copy tot effectieve contentdistributie.

Visual Chefs

Visual Chefs

Visuele Meesters

Jan Fillem: Visuele meester in beeld en geluid. Opererend onde Visual Chefs met videografen, animatoren, fotografen en sound designers. Gelikte, ongecensureerde content. Bezig met storytelling, branding en de psychologie achter bewegend beeld in relatie tot de kijker. Passend bij de identiteit.

Partners voor Marketing en Techniek

Impact Marketeers

Impact Marketeers

Online Marketing

Ben je op zoek naar hulp bij jouw online marketing? Impact Marketeers helpt organisaties die impact maken op deze prachtige wereld. Behoor jij ook tot die groep? Dan passen wij bij elkaar!

Nuseo

Nuseo

Seo en Sea

Als SEO & SEA specialist zorg ik voor een betere online vindbaarheid – organisch (SEO) en betaald (SEA). Beide enorm effectieve online marketing strategieën om een betere zichtbaarheid mee te verkrijgen. Welke past het beste bij jouw organisatie?

Motion Supply

Motion Supply

Video/animatie

Omdat we zelf nogal precies zijn kiezen we partners met hetzelfde gevoel voor perfectie. Voor 2D of 3D animatie maken we graag gebruik van de jongens van Motion Supply. Vakmensen met jarenlange ervaring. Ook op het gebied van bedrijfsfilms en documentaires.

Mr. Beam

Mr. Beam

Motion design, projecties

Meeslepende ervaringen. Een fusie van kunst en techniek. Zo omschrijven ze het zelf. En wij kunnen dat bevestigen. Grootse projecties met behulp van beamers. Maar ook mooie en grafische animaties.

Explain-It

Explain-It

Motion design, logo animatie

In branding is het steeds belangrijker te denken vanuit motion design. Animatie van logo’s of transitie-effecten helpen je merk aan extra beleving, passend bij het merk.

T100

T100

Back-end development

Concurrent of een goede vriend? Internetbureau T100 vindt die vraag onbelangrijk en levert gewoon precies wat er gevraagd wordt. In de samenwerking met Spankracht zijn dat vaak backend oplossingen en slimme koppelingen met bijv. Microsoft Dynamics, Afas, Magento of Woocommerce.

Aroundseven

Aroundseven

UX design

Ivo Ruiters van Aroundseven is een echte UX verbeteraar voor mooie ontwerpen die lekker werken. Hij zorgt voor een optimale User Experience (UX) zonder daarbij jouw doelen uit het oog te verliezen

Daniel Boers

Daniel Boers

Sprint Master

In vijf stappen van een schets naar getest prototype. Met Daniel als bezielend sprint master heeft Spankracht al verschillende Design Sprints georganiseerd. Met telkens verrassende resultaten.

SuiteSeven

SuiteSeven

Webdevelopment

SuiteSeven is de partner voor de technische ontwikkeling van maatwerkoplossingen. HTML/CSS en implementatie in WordPress is gesneden koek voor dit jonge team aan developers.

Compozer®

Compozer®

Compozer®

Het meestgebruiksvriendelijke CMS voor ondernemers. Gebaseerd op WordPress, maar dan met veel gebruiksgemak. Met Compozer® kan je vrijwel alles zelf in beheer, behalve de bewaking van jouw huisstijl.

Resultaat uit teamwork

Bekijk onze cases