Partners voor branding

Brandplayers

Brandplayers

Merk en positionering

Een scherpe positionering, waarin het hart van uw organisatie klopt. Dat is de basis voor menige briefing van Rudi van Dijk bij een rebranding. Verbind de juiste ‘brandplayers’ met uw merk. Maak uw klanten, medewerkers en partners tot hoofdpersonen in een gedeeld verhaal.

Studio Bubbels

Studio Bubbels

Fotograaf

Fris, sfeervol en in-het-moment. Dat zijn zomaar wat kernwoorden die passen bij het resultaat van een fotoshoot met Nikeline Vreeke. Flexibel in te plannen en mede daarom een vaste kracht in het netwerk van Spankracht

Torendruk

Torendruk

Drukkerij

“Torendruk, met Freddy”. Deze quote, vergezeld met een opgewekte intonatie, kenmerkt al meer dan 10 jaar de samenwerking met onze vaste drukker in Nijkerk. De jarenlange samenwerking staat garant voor een constante kwaliteit en grote coulance over en weer. 

Van Laar Reclame

Van Laar Reclame

Signing

Deze Barneveldse beletteraar hoort al jaren tot de inner-circle van Spankracht. Dankzij hun snelle, klantgerichte service maken we graag gebruik van hun diensten.

Partners voor digital

Online Klik

Online Klik

Online markteting

De bedrijfsfilosofie van Online Klik is dat een succesvolle online klik pas plaatsvindt als er een offline klik is. Ze brengen online markteting expertise in. Samen maken we daar een online succes van. Online Klik heeft de kwaliteit van een topbureau, maar wil dit graag inzetten op het MKB(+) segment.

Antonis Papamichail

Antonis Papamichail

Front-end development

Antonis is our secret weapon in our battle for nice, competative websites. Sure, you can find fine developers everywhere in the world. But I promise you can’t find a developer more dedicated to pixel perfect front-end delivery. Besides raw herring het eats WordPress for breakfast.

Abangani Media

Abangani Media

API’s en Koppelingen

Het gevoel dat je een complexe vraag met een gerust hart kunt loslaten. Dat is het gevoel dat het team van Abangani Media in Zuid Afrika ons steeds weer geeft. Met Hein van Vlastuin als immer aanspreekbare primus interpares. Helpt Spankracht op het gebied van slimme koppelingen met externe systemen.

bijPieter

bijPieter

WordPress

Met zijn jarenlange ervaring met WordPress ondersteunt Pieter als zelfstandig developer ons op het gebied van het ontwikkelen van WordPress implementaties. Pieter is tevens een held als het gaat om het trainen van beginnende WordPress gebruikers.

T100

T100

Back-end development

Concurrent of een goede vriend? Internetbureau T100 vindt die vraag onbelangrijk en levert gewoon precies wat er gevraagd wordt. In de samenwerking met Spankracht zijn dat vaak backend oplossingen en slimme koppelingen met bijv. Microsoft Dynamics, Afas, Magento of Whoocommerce.

Daniel Boers

Daniel Boers

Sprint Master

In vijf stappen van een schets naar getest prototype. Met Daniel als bezielend sprint master heeft Spankracht al verschillende Design Sprints georganiseerd. Met telkens verrassende resultaten.

Motion Supply

Motion Supply

Video/animatie

Omdat we zelf nogal precies zijn kiezen we partners met hetzelfde gevoel voor perfectie. Voor 2D of 3D animatie maken we graag gebruik van de jongens van Motion Supply. Vakmensen met jarenlange ervaring. Ook op het gebied van bedrijfsfilms en documentaires.

Resultaat uit teamwork

Bekijk onze cases