Zet de gebruiker centraal. In de regel is dat uitgangspunt #1 van iedere designer. Ook de developers bij Spankracht steken daarop in. Techniek dient het gebruikersgemak maximaal te ondersteunen. De manier waarop een website of app werkt en eruitziet bepaalt de beleving van de gebruiker. Zo zorgen we ook hier voor continuïteit in merkbeleving waarbij de huisstijl consequent is doorgevoerd.

OTAP

Bij ieder development traject kiezen we een uniforme aanpak. Een belangrijk onderdeel van deze aanpak is het OTAP-proces. Hierbij gaat de ontwikkeling van een website of app altijd volgens de volgende stappen:

  • Ontwikkelen – we maken de eerste vertaalslag van design naar techniek op een eigen ontwikkel-omgeving
  • Testen – we bouwen een omgeving waarin we kunnen proefdraaien en waarin de opdrachtgever de eerste versie kan testen en feedback kan geven
  • Acceptatie – nadat de testfase is afgerond, gaan we door naar de acceptatieomgeving. Hier verwerken we de laatste kleine wijzigingen. De definitieve teksten worden geplaatst en alles nagelopen voor livegang
  • Productie – als alle seinen op groen staan, verhuizen we de acceptatieomgeving naar de productie. Klaar voor live!

Toekomstproof

Omdat we insteken op een lange relatie leveren al onze development trajecten toekomstproof op. Gegarandeerd. We realiseren de langdurige continuïteit van een webpagina. Dit doen we door deze volgens onze gestandaardiseerde methode te ontwikkelen in WordPress. Daarnaast zorgen we voor:

  • Een optimale samenwerking tussen klant, designer, developer en alle andere betrokkenen in het proces
  • Een uitgebreide CMS-training aan de personen die de site gaan onderhouden, beheren en uitbreiden.
  • We ontwikkelen met Open source software. Wil je overstappen? Dat vinden we jammer, maar we zorgen dat het kan.
  • Gratis bug-fixing voor alle bugs die in de eerste 30 dagen na oplevering zijn gemeld

Lees meer: webdesign, UX/UI, logo/huisstijl

Slimme development oplossing nodig?

Neem contact op met Matthijs.